Rasande Bemström slog sönder plexiglaset

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2009-11-02

Stoppades av linjedomaren

Södertäljes Stefan Bemström hakade fast i linjedomaren och bjöd Luleås Niklas Olausson på ett mål när SSK förlorade med 3-4.

SSK-backen blev rasande och slog sönder plexiglaset i det egna båset.

– Jag tycker att vi gav bort segern helt och hållet, säger SSK-målvakten Björn Bjurling i Canal Plus.

Olaussons mål betydde reducering 1-2 och tog Luleå tillbaka in i matchen. Bemström var hack i häl på Luleå-forwarden och hade kunnat stoppa kontringen men hakade fast i domaren.

37-åringen blev rasande och slog sönder plexiglaset bakom SSK:s avbytarbänk.

”Som yra höns”

Inte blev det roligare för Bemström när han fick se bröderna Abbott avgöra matchen. Chris satte 3-3 bakom Björn Bjurling knappt tio minuter in i den sista perioden efter assist från brorsan Cam.

– Det var inte min bästa dag och jag gjorde nog ingen riktig räddning. Men det är svårt när de åker runt som yra höns och passar och har sig, säger Bjurling.

”Gav bort segern”

Omvända roller var det när avgörande 4-3 kom bara två minuter senare. Chris assisterade och Cam Abbot säkrade tre poäng till Luleå.

– Jag tycker att vi gav bort segern helt och hållet, säger Bjurling.