Frölunda ledde med två mål två gånger om.

Men Rögle kom ikapp och vann i sudden.

– Vi spelar orutinerat så det skriker om det, säger Frölunda-tränaren Roger Rönnberg i TV4 Play.

Frölunda HC

Fyra minuter in på övertiden gjorde Adam Tambellini sitt sjätte mål för säsongen.

I matchen var det hemmalagets femte och avgörande 5–4.

Men segern satt långt inne.

”Bjuder på båda målen”

Rögle öppnade visserligen målskyttet men innan den första perioden var slut hade göteborgarna gått upp till 3–1-ledning.

Efter varsitt mål i mittperioden var avståndet detsamma inför tredje.

När tio minuter återstod av ordinarie tid reducerade Dennis Everberg till 3–4 – och med en dryg minut kvar kvitterade Thomas Gregoire med sitt andra mål för kvällen.

– Vi tappar skärpan i tredje perioden och bjuder på båda målen, säger Rönnberg.

”Otroligt skönt”

Rögle-kaptenen var desto nöjdare.

– Vi sa inför tredje att vi ska ha en comeback i dag. Otroligt skönt att lyckas med det och att vinna i övertid, säger Anton Bengtsson.

Segern innebär att Rögle närmar sig Frölunda i tabellen – nu skiljer det tre poäng mellan lagen.

På lördag väntar ny hemmamatch i Ängelholm mot Modo. För Frölundas del blir det bortaresa till jumbon Oskarshamn.