Brynäs föll – och Ollas med befarat käkbrott

Publicerad 2016-02-27

LINKÖPING/STOCKHOLM. Brynäs föll mot Linköping – och åkte på en tuff skada redan i den första perioden.

Jesper Ollas träffades av ett skott rakt i ansiktet.

– Det är inte bra med honom, säger tränaren Thomas "Bulan" Berglund.

Brynäs IF

Brynäs tog ledningen mot Linköping i den första perioden.

Men strax därinnan fick man se Jesper Ollas få en puck rakt i ansiktet.

Centern tvingades utgå – och kom heller inte tillbaka i matchen.

Enligt tränaren ser det inte bra ut för 31-åringen.

"Brott i käken"

– Det är inte bra med honom. Hjärnskakning. Förmodligen käkbrott utan att veta. Han har spytt och det är väldigt svullet, säger Thomas "Bulan" Berglund.

Ollas var inte med i senaste matchen mot Växjö eftersom han ska bli pappa för andra gången vilken dag som helst.

I Linköping var han med – beredd att bryta matchen om barnet skulle vara på väg, skriver gd.se. Nu fick centern bryta matchen av en betydligt tråkigare anledning.

Brynäs tappade ledning

Brynäs tappade sedan sin ledning. Efter Linköpings snabba kvittering kom också 2-1 och 3-1 av hemmalagets Broc Little i den andra perioden.

Han hann också med ytterligare ett mål när han i slutet av matchen satte slutresultatet 6-3.