”Stod hemma i mitt vardagsrum och skrek”

Miljonvinsterna fortsätter för Café Brasco • Succésystemet slog till igen • Tipsen inför V75 på Bjerke • ”Sanslöst flyt nu”

avAndreas Örtengren

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 3 | Foto: Foto: Privat
Gunilla Welander och Dennis Olofsson

Spelbutiken Café Brasco har den senaste tiden slagit till åtskilliga gånger med storvinster till sina andelsspelare.

Under onsdagen var det dags igen för ny miljonvinst på V86.

– Vi fortsätter jaga vårt eget rekord, säger en av hjärnorna bakom systemet, Gunilla Welander, till Trav365.


ANNONS: Nu kan du andelsspela med Sportbladets experter på V86 och V75 - gå med i laget här [Extern länk]


Det verkar aldrig vilja sluta falla miljonvinster över succébutiken Café Brasco. Den senaste i raden kom under onsdagens V86-tävlingar som saxades mellan banorna Jägersro och Solvalla.

Utdelningen för åtta rätt stannade på 1 000 558 kronor och totalt lyckades andelsspelet ”Beauty and the Beast” spela in 1 229 273 kronor där varje andelsköpare kunde glädjas åt cirka 123 000 kronor.

– Det är jättekul att kunna slå till igen med detta system. Vi öppnar det bara när det är extra stort värde i omgångarna. Det är ett stort system som kostade 3000 kronor per andel men samtidigt går vi för att ta hela potten, säger Gunilla.

– Den senaste tiden har många av våra spelläggare vunnit miljonvinster och det är jättekul. Vi upplever just nu ett sanslöst flyt på Café Brasco.

Samma system tog hela potten i maj

Det vinnande systemet var inlämnat på ATG:s andelssajt Tillsammans och har vunnit stort tidigare.

Onsdagen den 8 maj blev succésystemet ensamma på V86 och tog hand om tidernas näst högsta vinst på spelformen – 13,7 miljoner.

Precis som alltid är det butikens ägare Gunilla Welander och Dennis Olofsson som är hjärnorna bakom detta unika system.

– Vi samarbetar alltid och försöker bygga en rad på Dennis kunskap och min intuition och känsla. Det har visat sig vara ett framgångsrikt recept. Även om systemet är dyrt har de som varit med från början gått mycket plus, säger miljonvinnaren och fortsätter berätta om systemet:

– De som köper in sig kan vara försäkrade om att det är ett unikt system. Vi kan sälja många fler andelar men vi vill att man ska kunna bli helt ensamma med detta. Det är något vi inte förhandlar om, för våra kunders skull.

”Åtta hästar i sista avdelningen”

Just denna onsdag var det jackpott och en ensam vinnare kunde ta hand om över fjorton miljoner. Trots att skrällarna lyste med sin frånvaro blev värdet högt.

Inför den avslutande avdelningen hade Gunilla och Dennis åtta hästar kvar på sitt system och värdet översteg just då 200 000 kronor.

– Det är alltid skönt att ha många hästar i sista avdelningen. Dennis ville visserligen spika vinnaren Dom Perignon men jag tyckte vi skulle ha många streck.

– Inför avslutningen stod jag hemma i vardagsrummet och skrek in hästarna i det sista loppet. Systemet hade potential att ge ännu mer men jag är jättenöjd. Vi spelade med en spik, Franklin Face (V86–7), vilket skulle visa sig vara lyckat.

Bjuder på tips inför V75 på Bjerke

På lördag är det V75 på norska Bjerke. Oslobanan ser ut att bli besvärlig att bemästra då det väntas stora mängder nederbörd.

Gunilla har satt sig in i omgången och bjuder på några vinnare.

– Om jag skulle spika två hästar just nu skulle det bli 1 Red Bar (V75–7) som jag tycker känns spelvärd i en mycket öppen avslutning. Läget och förutsättningarna är spännande.

– Den andra spiken är väldigt mycket streckad men det spelar ingen roll. Jag tror Jerry Riordans 4 Zarenne Fas (V75–6) bara vinner. Hästen visade hög klass senast i Tyskland och jag blev mycket imponerad.

Kan du bjuda på några skrällar?

– 5 Jula Downtown (V75–1) är i nuläget streckad på tio procent. Jag har sett hästen tävla på plats och jag vet hur bra han är. Given på min kupong. Vill man ha ett miljondrag så streckar man 9 Always On Time (V75–3). Just nu bara streckad på två procent och kan vinna när de två favoriterna träter.


ANNONS: Nu kan du andelsspela med Sportbladets experter på V86 och V75 - gå med i laget här [Extern länk]


Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V86

Solvalla

Trav

ATG

Hästar