DD-tipset: Inte omöjligt hon krossar allt

Expertens DD-tips – onsdagen den 31 juli på Mantorp

avPer Nicklasson

Foto: TR Bild
Sportbladets expert tippar DD-loppen till Mantorp

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Mantorp, onsdagen den 31 juli.

Spelstopp DD 21.26

V86 19.20

TV12 19.00

ATG Live 18.00

ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]


DD-1

Rankning: 5–6–9–3–12–10–2–11–1–4–8–7.

Kommentar: Toppsport på DD-spelet i kväll, skulle i princip kunna vara två årgångsfinaler som har det här utseendet. Hankypanky Rubyred var en riktig hjältinna senast som blev femma trots att hon fick gå i dödens över 2 640 meter mot de bästa motstånd kullen har att erbjuda. Hon kan ­inte få en tyngre resa nu och har hon mentalt kommit ur det ­förra loppet på rätt sätt är det inte omöjligt att hon krossar allt. Som vi ser det finns det fyra jämngoda utmanare.

DD-2

Rankning: 9–4–1–3–2–10–5–8–12–11–6–7.

Kommentar: Man kunde ha tippat vem som helst av de ­fyra första men vi valde Betting Gangster. Det kan bli så att de andra kör mot varann i inledningen och att Betting Gangster kan gotta sig där bak. Cab Lane är något av ett monster, ett fysiskt praktexemplar. Forfantone Am blir stadigt finare. Global Welcome har hela tiden varit en av kullens bästa.

DD-systemet – 4 rader

DD-1: 5 Hankypanky Rubyred.

DD-2: 9–4–1–3.

Vem tar spets?

DD-1: Felicity Shagwell tar ledningen. Sedan är frågan om hon körs där? Vill nog gärna, men om det kommer någon bra tidigt kan det vara lika bra att släppa.

DD-2: Inte omöjligt att Global Welcome håller ut övriga. Men han har inte bättre spetschans än Forfantone Am och Cab Lane. Brothers N.Arms kan vara allra snabbast, men vi tror att han släpper till den som är först framme i den nämnda trion. Lite fördel Cab Lane trots allt?

! Statistikvinnarna

DD-1: Hankypanky Rubyred.

DD-2: Global Welcome.


ARTIKELN HANDLAR OM