”Varit grymt läcker – måste med tidigt!”

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V75 lördagen den 17 augusti på Örebro • Jackpott 60 miljoner • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

avTrav365

Publicerad:
Uppdaterad:

Helgens V75-omgång avgörs på Örebro med spelstopp klockan 16.20 under lördagen.

Det är jackpott med 60 miljoner kronor i potten.

Sportbladets superexperter har synat omgången. Här är spikarna, miljonrensarna och snabbanalysen du inte får missa.

Du har även chansen att ta rygg på Sportbladets andelssystem via länkarna nedan.

– Mitt drag har varit grymt läcker - måste med tidigt, säger Erik Pettersson.

– Jag har bra segerkänsla, säger Christoffer Wickman om hästen man inte får spela V75 utan.


ANNONS: Jackpott 60 miljoner på V75! Här går du med i andelslaget och tar rygg på Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

På lördag är det V75 på Örebro med start klockan 16.20 – en omgång som kryddas med en jackpott på 60 miljoner kronor. Formen på experterna är fin.

Under förra V75-omgången, i onsdags, visade laget fin form och satte flera lappar med 7 rätt, men utdelningen blev blygsam.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning i V75-omgången. Här är experternas spikar, miljonrensare och snabba analys.

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V75-procenten är uppdaterade klockan 11.30, fredagen den 15 augusti.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets experter. [Extern länk]


Erik Pettersson:

12 Global Unesco (V75-4) har varit grymt läcker i de senaste starterna och det här är ett öppet lopp. Just spår 12 är inte lika farligt när det är voltstart och lita på att några kommer göra bort sig med galopp i denna låga klass. Ska med tidigt! Tio procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V75-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

12 Exit Angot (V75-5) är en häst jag alltid haft ett gott öga till och nu gör han en mycket spännande debut i regi Timo Nurmos. Nurmos brukar ha sina hästar i ordning direkt när de debuterar för honom och den dryga distansen gör att utgångsläget spelar mindre roll. Jag har bra segerkänsla! 14 procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V75-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V75-system. [Extern länk]


Mario Lipovac:

3 Perfect Dynamite (V75-7) visade styrka i näst senast när han trots tillägg och paus svarade för en stark insats och vann. Senast kom han aldrig in i loppet och allt blev fel. Denna gången har han läge för ledningen och skulle han komma dit då blir han inte lätt att slå. Under 10% i skrivande stund smakar mumma. Elva procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Trehundring på V75. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Marios Bloggsystem” på V75. [Extern länk]


Mattias Karlsson (Sportbladets Insider):

– Det är för lite spel på 9 Reverend Wine (V75–1). Den här hästen är kapabel och senaste starten kan vi glömma. Får en fin resa i ryggar här och kan ställa ner samtliga med lite flyt på vägen. Carl Johan Jepson upp! Åtta procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider”. [Extern länk]Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

– 6 Montdore (V75-3) har svarat för två riktigt fina insatser på slutet och känns hur bra som helst ibland. Robert Berghs nioåring fick inte grepp på ledande Generaal Bianco senast på Mantorp men närmade sig och höll mycket bra. Insatsen näst senast på Jägersro var smått fantastisk och kan hästen leva upp till en liknande prestation kan man segerstrida från alla positioner. Sex procent är alldeles för lite och skulle vara en kul liten rensare i gulddivisionen. Sju procent.


ANNONS: Här kan du ta rygg på ”Livesystemet” på V75. [Extern länk]


Läs mer inför V75-omgången här:

Här är de fem högsta V75-vinsterna 00:35
Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

V75-tips

Trav

Hästar

Örebro