Superveckan: Fem V75-omgångar på fem dagar

Miltijackpotten uppe i över 100 miljoner kronor

avChristoffer Wickman

Publicerad:
Uppdaterad:
Foto: TR Bild
Fem V75-omgångar ska avgöras på fem dagar

Den kommande veckan blir det mycket V75 – minst sagt.

Hela fem V75-omgångar ska avgöras.

På lördag är det dessutom multijackpott på V75 från Bergsåker och en ensam vinnare kan då ta hem över 100 miljoner kronor – den största spelvinsten på trav någonsin.


ANNONS: Laget spelade in en miljon på V75 i onsdags – här kan du ta rygg på Sportbladets experters andelsspel på V75 [Extern länk]


V75 på Jägersro på onsdag med uttagningslopp till Svenskt Travderby, V75 från vårt grannland i väst Norge på torsdag, V75 på fredag från Bergsåker, V75 på lördag från Bergsåker med multijackpott, och sedan V75 från Charlottenlund i Danmark på söndag. Där har ni superveckan med fem V75-omgångar – på fem dagar.

Multijackpotten på V75 på lördag från Bergsåker är dessutom uppe i över 100 miljoner kronor – och det kan bli mer.

Kan bli rekordvinst

I lördags avgjordes V75 från Örebro och då flera tunga V75-favoriter vann så uteblev utdelningen för 5 rätt, pengarna från den potten flyttades vidare till lördagens V75-omgång på Bergsåker. Jackpotten på lördag på Bergsåker är i nuläget drygt 100 miljoner kronor, och det kan bli mer. Uteblir utdelningen på 6 eller 5 rätt under någon av veckans V75-omgångar så går de pengarna vidare till lördagens V75-omgång, detsamma gäller om de blir jackpott på 7 rätt. Rekordvinsten på V75 ligger på 67,3 miljoner kronor och är från den 27 februari 2010, den kan alltså slås på lördag.


ANNONS: Laget spelade in en miljon på V75 i onsdags – här kan du ta rygg på Sportbladets experters andelsspel på V75 [Extern länk]


Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM

V75

Trav