Grönsaksbiffar med halloumi
Grönsaksbiffar med halloumi. Dessa små godingar kan serveras tillsammans med potatismos, eller så kan man göra två större biffar och servera dem i hamburgerbröd tillsammans med diverse tillbehör. Morötterna kan ersättas med zucchini.
Recept från boken ”Middagstipset” av Jenny Warsén.
Ingredienser
- 400 ghalloumi
- 500 gmorötter
- 4 ägg
- 2 dlStröbröd
- 1 tskSalt
- Chiliflakes
- 4 mskpersilja, finhackad
- Smör, att steka i
- färsk timjan, att garnera med
Till servering
- Potatismos
- en god sallad
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Jenny Warsén
När Jenny Warsén lagar mat ska det vara gott, gå snabbt och inte kosta alltför mycket. Hon är vardagsmatens riddare, kokboksförfattare och bloggare. Här på Godare delar hon med sig av enkla vardagsrätter och härlig sommarmat med extra goda smaker. Bild från boken "Jennys sommar". Foto: Ulrika Pousette
Visa 25 recept