Halloumiburgare – härligt saftig och grön

Av Nina Kindbro

(7)

Vad tycker du?

Halloumiburgare – härligt saftig och grön

Halloumiburgare – du behöver inte vara vegetarian för att älska den här varianten på hamburgare. Den cypriotiska osten halloumi är perfekt att steka eller grilla och lägga i hamburgerbröd med fräscha tillbehör.

Halloumiburgare – med aubergine och srirachasås

Ingredienser

  • 200 ghalloumi
  • olja, att steka i
  • 1 Aubergine, liten
  • 0,5 zucchini
  • 2 hamburgerbröd
  • 2 mskMajonnäs
  • 1 tsksrirachasås
  • Romansallad, eller annan sallad

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Halloumiburgare – härligt saftig och grön

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.