Terrängbilen för multimiljonärer

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4 | Foto: Foto: Bentley

Bentley

En Bentley för riktiga skogsturer.

Suven Bentayga är på ingång och för att visa hur kompetent i terrängen den är – har den brittiska lyxbilstillverkaren släppt en ny video.

Är du sugen på att ta dig ut i skog och mark, men orolig över att förstöra dina 10 000 kronors-skor? Då kan Bentleys kommande modell passa dig som handen i handsken. Bentayga är suven som enligt tillverkaren själv ska vara det mest kraftfulla och lyxigaste som någonsin släppts i suvsegmentet.

Därtill så ska den klara av att ta dig ut till ditt alldeles egna smultronställe, helt utan problem.

En ny era av prestanda

I sin ”lockvideo” påstår Bentley att bilen kommer att erbjuda förare och passagerare en helt ny nivå av prestanda och komfort. Inga kompromisser ska finnas. Videon visar även bilen i en miljö som få Bentleyägare lär ta sin Bentayga till – nämligen vildmarken.

Trångt i ”lyxsuvs-djungeln”

Förutom Bentley så har Rolls-Royce samt Lamborghini suvar på gång, så det blir allt fler modeller som kommer att konkurrera om kunderna i prisklassen på runt 1,5 miljon och uppåt. Lägg därtill att Land Rovers Range Rover sedan länge ”äger” segmentet så Bentaygan har en rätt styv uppgift framför sig. Nu vet vi i varje fall att den, trots lyxkostym, klarar av tuffare tag.

Kolla in videon med Bentley Bentayga här OBS Extern länk.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM MIN BIL