Bilden avslöjar Top Gear-stjärnans brist

Av: Felix Björklund

Publicerad:
Uppdaterad:

Bilar

Nya programledaren Chris Evans åksjuk under inspelningen

1 av 4

Ett bildbevis på att allt inte är hundra med nya Top Gear?

Under inspelningen blev färska programledaren Chris Evans så åksjuk att de var tvungna att avbryta inspelningen.

”Hur kan någon som blir åksjuk någonsin kunna vara värd för Top Gear”, säger en källa till the Sun.

Det har varit lite motigt för BBC och satsningen på det nya Top Gear.

Efter det att den omåttligt populära trion Jeremy Clarkson, Richard Hammond och James May lämnade programmet – har mycket hamnat på sniskan.

Bland annat har det rapporterats om att inspelningarna är kaotiska, redaktionen okunnig samt att Chris Evans irriterat hela teamet eftersom han inte kan ”prata” och köra bil samtidigt.

Blir lätt åksjuk?

Och nu kommer det enligt brittiska the Mirror och the Sun ytterligare ”bevis” på att radioprofilen Evans kanske inte är rätt man för jobbet. Detta efter att han fångats på bild under inspelningen som enligt tidningarna skapar frågetecken kring hans lämplighet.

Bilderna är tagna vid racingbanan Laguna Seca i Kaliforninen. Själva bakgrunden var att Evans och medhjälparen tillika professionelle föraren Sabine Schmitz körde runt banan i en Audi R8 V10  – och tydligen var tyskans körning lite för intensiv. För mitt under körningen var de tvungna och stanna och Evans hoppade ur, tydligt åksjuk. Enligt the Mirror kräktes Evans.

”Det kanske skulle vara lite för mycket begärt att förvänta sig att han var perfekt från början, men hur kan någon som blir åksjuk någonsin kunna vara värd för Top Gear”, säger en källa till the Sun.

Om det är så att Evans lätt blir åksjuk, eller om det bara var en tillfällighet avslöjas inte – men det skapar lite frågetecken.

Snart börjar nya serien

Det är nu knappt fyra månader till dess att nya Top Gear ska börja sändas. Chris Evans avslöjade i slutet av november i fjol att premiären är satt till den 8 maj 2016. Än så länge är fortfarande en hel del okänt om vad programinnehållet kommer att vara. Dock har det rapporterats om att den tame racingföraren ”the Stig” kommer att vara kvar.

Har du nyhetstips till Aftonbladet Bil? Mejla ditt tips här.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN