Clarkson: Det är mitt bästa Top Gear-minne

Av: Felix Björklund

Publicerad:
Uppdaterad:

Top Gear

Kanalkorsningen i en hemmabyggd bilbåt må ha varit otrolig, men när Jeremy Clarkson väljer sitt bästa Top Gear-minne från alla säsongerna är det något annat som toppar.

För högst rankar han... en kram.

Det brittiska bilprogrammet Top Gear är unikt.

Inte nog med att det har sänts världen över – så har det tack vare sina programledare och upptåg hittat en otroligt stor och bred publik. Men i fjol blev det sista säsongen av ”gamla” showen efter det att frontmannen Jeremy Clarkson sparkades efter slagsmål (en ny version med nya programleader börjar sändas nu i maj).

Men det har inte på något sett gjort att han tappat i populäritet. Och det märks, när han innan Kristi flygare startade en liten frågestund på Facebook – överöstes han av frågor.

Bland annat fick han frågan: Vilket är ditt bästa minne från Top Gear?

Svaret: När han fick en kram av Cameron Diaz.

Säsong 15 hade bästa ögonblicket

Det hela hände 2010 när Diaz gästade programmet tillsammans med Tom Cruise. Den amerikanska skådespelarna var båda med i programpunkten ”Star in a Reasonably Priced Car” och kramen kom efter det att Diaz varv visats – och hon hamnade högst upp på listan.  Utöver bästa minnet svarade Jeremy Clarkson att Lexus LFA är den bästa bilen han någonsin kört samt att försäljningen av en BMW 3,0 CSL är det han ångrar mest.

Självklart haglade det även in frågor om vad den nya showen som ska visas via Amazon Prime kommer heta, men trots många ivriga försök – avslöjade Clarkson inget om det.

■ ■ ■ Har du nyhetstips till Aftonbladet Bil? Mejla ditt tips hit.

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM MIN BIL