Sista minuten-presenter till Mors dag

Fina gåvor med direktleverans

Uppdaterad 2022-05-24 | Publicerad 2022-05-18

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Har du missat att köpa något till mamma på Mors dag?
Du har fortfarande chansen att köpa en gåva – det finns flera presenter som har direktleverans på mejl!
Vi listar nio fina alternativ att klicka hem på momangen.

Mors dag är den 29 maj och har du inte hunnit köpa en present finns det fortfarande flera fina alternativ att välja mellan. Ett digital gåva eller ett presentkort är ett enkelt sätt att uppvakta någon på Mors Dag – om man är ute i sista minuten. Här nedan listar vi olika alternativ att välja mellan.

Presentkort på blommor

Låt mamma botanisera och välja sina favoritblommor själv! Presentkort på blommor är alltid en uppskattad present. Ett presentkort på interflora går att betala med på interflora.se och i deras 550 butiker i hela landet. Välj valfritt belopp och få presentkortet på mejl eller sms inom 30 minuter. Läs mer och köp här.

Presentkort på Jotex inredning

Med ett presentkort från Jotex är det enkelt för mottagaren att klicka hem inredningsdetaljer och möbler. Jotex har ett stort urval av produkter för hus, hem och uteplatsen. Presentkortet levereras direkt via e-post. Läs mer och köp här.

Lyxig hudvård från Skincity

Lyxig hudvård är alltid en uppskattad gåva. Om du är osäker på vilka hudvårdsprodukter du ska köpa är presentkort från Skincity en bra lösning. Presentkortet levereras på mejl – läs mer och köp det här.

Kaffeprenumeration

Prenumeration på lyxkaffe – med omgående leverans. Ett presentkort på lyxkaffe är en perfekt Mors dag-gåva till alla kaffedrickande mammor. Varje månad kommer en nyrostad kaffeblandning på posten som räcker till 30–35 kaffekoppar. Kaffet varieras varje månad med olika kaffebönor och blandningar från hela världen. Välj presentkort mellan 3, 6 eller 12 månader, presentkortet skickas digitalt.

Presentkort på Åhléns

Låt mamma själv få bestämma vad hon vill ha! Med ett presentkort från Åhléns kan mottagaren köpa kläder, smink, hudvård och heminredning. Beställ ett digitalt presentkort och få det på e-post eller sms. Läs mer och köp här.

Ge bort en upplevelse

Gör något kul tillsammans! Med en upplevelsepresent från Liveit kan ni gå på bubbelprovning eller provköra lyxiga sportbilar. Just nu är det dessutom 20% på särskilda Mors dag-upplevelser - fram till den 29 maj. Köp din upplevelse och välj att checka ut med digitalt värdebevis för direktleverans till mejlen. Läs mer och klicka hem din present här!

Presentkort på smink och hudvård från Lyko

Hos Lyko finns det smink, hudvård, parfymer och stylingverktyg från kända och populära märken. Köp presentkort till valfritt belopp och få det direkt på mejlen. Läs mer och köp här.

Presentkort på Ellos

Låt mamma välja ut något fint bland Ellos stora utbud av skor, kläder och inredning från Ellos Home. Köp ett presentkort för valfritt belopp och få hem det på mejlen på en gång. Läs mer och köp här.

Presentkort på Lindex

Överraska med ett välfyllt presentkort från Lindex så kan mamma själv köpa kläder, underkläder och smink. Läs mer och köp här.

Extratips! Hylla mamma och rädda barns liv

I många delar av världen är det svårt för mammor att ge sina barn trygghet, särskild i krig i katastrofer. Ge bort en present till mamma från Unicefs gåvoshop som hjälper mammor i andra delar av världen att skydda sina barn och sig själva i krig och katastrofer. Unicefs mors dag-paket innehåller det viktigaste en mamma kan behöva för att hålla sina barn vid liv, bland annat näringsrik nötkräm som används för att behandla svårt undernärda barn, vaccin och vattenreningstabletter. Mottagaren får ett gåvobevis på mejlen. Läs mer och beställ din gåva här!


LÄS VIDARE

Prenumerera på Familys nyhetsbrev

Krönikor, läsarhistorier och experternas tips relaterade till föräldraskap och barn.