Så fixar du fint på balkongen - 7 tips

Praktiskt och mysigt på liten yta

Publicerad:
Uppdaterad:

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Foto: iStockphoto

Kommersiell text (läs mer här)

Våren är här och nu vill vi sitta ute!

Med en välinredd och mysig balkong kan du njuta av solen året runt.

Här är 7 bästa inredningstipsen för alla små uteplatser.

Balkongbord

Foto: Solhem Inredning

Grått fällbord i metall från Granit. Bordet är enkelt konstruerat utan onödiga detaljer och är lätt att fälla ihop när det inte används, eller ska flyttas. Perfekt som balkongbord eller för att ta ut i trädgården under fina dagar.

Laddar ...

Matcha med stolar från samma serie, även dem lätta och hopfällbara.

Laddar ...

Mysig pläd

Foto: House of Sweden

Skön ullpläd av italienska garner att värma sig med under kyliga vår- och sommarkvällar. Materialblandningen gör den mjuk, lätt och ändå värmande. Kommer i det klassiska mönstret "gåsöga", en design som står sig genom tiden. Hög kvalitet som håller dig varm i många år. Från Kosta Linnewäfveri.

Laddar ...

Odlingslåda på hjul

Foto: Land Garden

Smart odlingslåda i dansk design som är enkel att flytta runt efter solen eller vindriktningen. Perfekt för dig som inte har tillgång till trädgård, men som ändå är sugen på att börja odla. Smidiga hjul gör det lätt att möblera om precis hur du vill på en liten balkongyta.

Laddar ...

Vill du ha fler odlingstips till balkongen?

Här hittar du allt du behöver för att odla på liten yta.


Kuddar

Foto: Solhem Inredning

Addera en härlig färgklick på balkongen med New Harlequin kuddfodral från Scandi Living. Fodralet är tillverkat i en fin mix av linne och bomull och är försett med ett grafiskt mönster i dova pastelltoner. Fint på balkongen i vår och sommar.

Laddar ...

Smidigt bord

Foto: Solhem Inredning

Lättflyttat bord för mat, dryck eller annat du vill ha med dig ut på balkongen. Bordsskivan kan tas av och användas som bricka vilket gör on-the move-bordet perfekt som drinkbord. Lätt att flytta och tillverkat i tåligt aluminium så att det kan stå ute året runt.

Laddar ...

Lampor på ljusslinga

Foto: Solhem Inredning

Ljusslingor är perfekta för att skapa en mysig stämning både ute och inne. Function från House Doctor är en svart ljuskedja med tio små LED-lampor som du enkelt hänger upp på balkongen för att lysa upp mörka sommarkvällar.

Laddar ...

Spenat i stan

Foto: Criseq

Många med gröna fingrar bor i stan och alla drömmer inte om att flytta ut på landet till en liten röd stuga. För dig som vill odla själv finns det alla möjligheter även i staden. På kolonilotter, gårdar, balkonger, terrasstak och i fönster - bara fantasin sätter gränserna. I denna heltäckande och praktiska handbok guidas du till att odla din egen mat i stan. Hur du hittar din plats, vilka grödor du ska plantera och vad du behöver tänka på när det gäller jorden. Du får goda recept som hjälper dig att äta det som är i säsong och författarna tipsar även om hur du bär dig åt för att lämna din odling utan vattning ett par sommarveckor om du reser bort.

Laddar ...

Börja odla på balkongen - här hittar du allt du behöver


Extra-tips: Sköna vilstolar + bord

Har du en lite större balkong med mycket plats för mysigt häng? Inred med avkopplande vilstolar med sköna nackkuddar + praktiskt bord i samma material. EcoChair är en helt igenom ekologisk stol, tillverkad av lärk och hamparep. Den har en naturlig olja i sig och behöver aldrig behandlas. Kan stå ute hela året och kommer till slut få en fin, gråaktig naturlig slitning.

Laddar ...

Publicerad:

LÄS VIDARE

MER OM HÄRLIGT HEMMA