Fina duschdraperier som uppdaterar badrummet

Artikeln innehåller annonslänkar

Förnya badrummet med ett nytt duschdraperi.
Spana in några av säsongens nyheter här.

Fräscha upp i badrummet med ett nytt duschdraperi som går att tvätta i maskin. Satsa på en ny färg eller ett kul mönster så att badrummet får sig en snabb och enkel uppdatering. Här listar vi några av säsongens nyheter när det kommer till badrummet.
Nästan alla duschdraperier här nedan mäter standardmåttet på 180 x 200 cm.

Duschdraperi i linnemix

Vattenavvisande duschdraperi i linnemix från Jotex som har en härlig struktur och påminner om en vanlig gardin. Komplettera duschdraperiet med krokar för en enklare upphängning. Draperiet finns i fler färger. Läs mer och köp här (annons).

Blått duschdraperi

Enfärgat vävt duschdraperi från Åhléns med upphängning i metallöljetter som behöver kompletteras med separata metallkrokar. Läs mer och köp här (annons).

Duschdraperi med guldtryck

Vitt duschdraperi från Carolina Gynning med ett grafiskt motiv i guld. Krokar ingår till upphängningen. Läs mer och köp här (annons).

Sandfärgat duschdraperi

Diskret mönstrat duschdraperi från Hemtex som är lite tyngre nedtill tack vare ett insytt plastband. Draperiet behöver kompletteras med krokar för upphängningen. Läs mer och köp här (annons).

Zebramönstrat duschdraperi

Svartvit duschdraperi med zebramönster från Ellos Home med stora metallöljetter som antingen kan hängas upp rakt på stången eller med hjälp av extra krokar. Läs mer och köp här (annons).

Blommigt duschdraperi

Mönstrat duschdraperi från Hasta med gula, beige och röda blommor. Draperiet har små öljetter som behöver kompletteras med ringar för att hängas upp. Läs mer och köp här (annons).

Prickigt duschdraperi

Vattenavvisande duschdraperi från Jotex i polyester med ett tryckt grafiskt mönster. Komplettera med ringar för upphängningen. Läs mer och köp här (annons).

Mönstrat duschdraperi

Mönstrade duschdraperiet Gallery från Mette Ditmer finns i en rad olika färgställningar. Gardinen är något smalare än vanligt, det mäter 150x200 cm och har små öljetter upptill. Läs mer och köp här (annons).

Extratips! Duschdraperiringar

Komplettera duschdraperiet med ringar till upphängningen. Jotex har detta 12-pack med transparenta öglor. Läs mer och köp här (annons).


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET