7 snygga och praktiska sidobord under 1500 kr

Artikeln innehåller annonslänkar

Inred med ett sidobord bredvid soffan, i hallen eller vid det där hörnet som är helt omöjligt att hitta något som passar in vid.
Här listar vi 7 snygga sidobord att inreda med i höst.

Ett sidobord är inte bara snyggt, det är även praktiskt. Dekorera det med några favoritböcker, fina ljus eller lägg några coasters på det för att förbereda för kaffekoppen.

Ett sidobord är ett perfekt komplement när du vill synligöra dina saker utan att de tar upp för mycket plats. Ett extra plus är att sidoborden är enkla att flytta runt. Du kan därför byta plats på dem och få en ny feel i rummet. De passar också utmärkt att ställa fina växter på. Här listar vi 7 sidobord att inreda med i höst!

Högt sidobord

Stilrent sidobord från Nordform. Bordet har en stomme i mattsvart metall och en folierad spånskiva. Skivan finn i en klassisk ekfärg och helsvart. Läs mer och köp hos Ellos här! (Annons)

Träbänk

Trendigt och praktiskt då träbänken passar i precis varje rum. Ha den längs med sängfoten, i hallen eller som ett avlastningsbord längs väggen. Den här bänken kommer från House Doctor och är gjord i paulowniaträ. Läs mer och köp hos Royal Design här! (Annons)

Sidobord i metall

Inredning med industrikänsla håller i sig även i höst. Det här sidobordet är gjord i trådad metall och finns i två olika färger. Läs mer och köp hos Åhléns här! (Annons)

Trendbordet

Låt dina favoritsaker vara på display i ditt hem! Har du en snygg vas? Upp med den på den här otroligt snygga sidobordet/piedestalen i lackad mdf. Läs mer och köp hos Lagerhaus här! (Annons)

Vitt sidobord

Nätt litet sidobord från Lagerhaus. Den stilrena vita lackade ytan gör att detta bord passar in överallt. Speciellt i den lite mindre lägenheten. Läs mer och köp här! (Annons)

Rymligt sidobord

För dig som vill att sidobordet ska ta lite plats passar detta pelarbord i ekfanér från Åhléns perfekt! Bordets fot har eleganta ribbor och bordet finns i två olika färger. Läs mer och köp här! (Annons)

Väggbord

Vem har sagt att ett sidobord måste stå på marken? Sätt upp det här praktiska bordet/hyllan där du behöver en liten avlastningsyta. Perfekt för den lilla hallen där du vill lägga ifrån dig nycklar och plånbok. Läs mer och köp hos Rum21 här! (Annons)

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S. Barsotti
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET