Stilrena sänglampor som lyfter sovrummet

Artikeln innehåller annonslänkar

En snygg och stilren sovrumslampa kan lyfta hela känslan i sovrummet. Vi har listat prisvärda lampor med ett mjukt och sobert ljus.

Du både börjar och avslutar din dag i sovrummet, så investera i en inredning som får dig att trivas och må bra. När det gäller ljuskällor är det viktigt att taklampan är den som står för huvudljuset. Resterande ljuskällor får mer än gärna sprida ett varmt mjukt ljus i rummet.

Här har vi listat stilrena sovrumslampor som både sprider ett härligt sken och är en snygg inredningsdetalj.

Svart sänglampa

Stilren sänglampa som andas design. Den har en svart keramikfot med ett kuddliknade mönster och en skärm i beige textil. Den finns i två olika storlekar och finns att köpa hos Markslöjd. Läs mer och köp här! (Annons)

Droppformad sänglampa

Vacker bordslampa i keramik, metall och linne. Foten är rundad med lodräta reliefränder och är vackert glaserad. Skärmen är i slät linne och ger ifrån sig ett dovt mjukt ljus. Lampan finns även i två olika färger. Läs mer och köp till kampanjpris hos Jotex här! (Annons)

Elegant sänglampa

Elegant sänglampa med en skärm i glas. Sänglampans bas är i en borstad mässing, men går att få i flera olika färger. Lampan ger ett sobert och lyxigt intryck och passar perfekt in hos den stilmedvetna. Läs mer och köp hos Markslöjd här! (Annons)

Låg sänglampa

Söt sänglampa med låg fot. Sänglampans fot är i keramik och formad i ett kaktuslikt mönster. Skärmen är av lin och sprider ett sobert ljus. Läs mer och köp till 30% rabatt hos Jotex här! (Annons)

Svamplampan

Trendig lampa i en transparent svampdesign. Sänglampan är tillverkad i rökigt glas och har fina detaljer i pläterad mässing. Lampan finns även som helvit. Läs mer och köp till kampanjpris hos Ellos här! (Annons)

Designlampan

En riktig designklassiker från Flos. Lampan beskrivs ha en bohemisk design med en rundad form likt en luftballong. Dess diffusa, mjuka ljus passar perfekt in i sovrummet. Läs mer och köp till kampanjpris hos Royal Design här! (Annons)


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET