Stilfulla sängkappor som gör sovrummet mysigare

Artikeln innehåller annonslänkar

En stilfull sängkappa skyddar sängen samtidigt som den döljer allt som gömmer sig under sängen.
Här listar vi sängkappor i linne och bomull i olika storlekar.

En sängkappa gör att helhetsintrycket av sängen blir mer stilfullt. Att få in mer textilier i ett sovrum gör det lite mer ombonat och mysigt.
Men framförallt så döljer sängkappan alla lådor, grejer och dammråttor som du har under sängen. Innan du slår till på en sängkappa, tänk då på att mäta höjden på din säng så att sängkappan inte blir för lång.

Här nedan listar vi sängkappor för både enkel- och dubbelsängar.

Sängkappa med öppna hörn

Sängkappa från Ellos Home i tvättat chambrayvävt lin med en platta av bomull. Kappan har öppna hörn som har en dekorativ dubbelsöm, finns i fyra bäddstorlekar och fem olika färger. Läs mer och köp här (annons).

Sängkappa i tvättat lin

Rynkad sängkappa i franskt tvättat lin från Ellos Home med kappa på tre sidor och en platta i bomull. Kappan finns i tre storlekar och i flera färger. Läs mer och köp här (annons).

Sängkappa i vitt linne

Minimalistisk sängkappa från Norrgavel i tvättat linne som ger kappan ett fint fall. Finns i två olika bredder. Läs mer och köp här (annons).

Sängkappa med volang

Vit sängkappa i bomull med fina böljande volanger. Finns i flera storlekar, läs mer och beställ den från Cellbes! (Annons)

Beige sängkappa

Sängkappa från Jotex i beige linne med fina volanger. Sängkappan finns i flera storlekar och tre färger och säljs just nu till kampanjpris - upp till 60% rabatt. Läs mer och köp här (annons).

Sängkappa i bomullscanvas

Sängkappa i offwhite-färgad bomullscanvas från svenska Mille notti i boxmodell med slitsade hörn som ger en fin hotellkänsla i sovrummet. Sängkappan finns att köpa i två höjder och för olika bäddstorlekar. Läs mer och köp här (annons).

Sängkappa med franskant

Sängkappa med rå franskant från Jotex i tvättat lin och bottenplatta av bomull. Finns i fler storlekar och färger. Säljs just nu till 20% rabatt. Läs mer och köp här (annons).


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Elin Wieslander, Frida Westergård
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET