Piffa upp uteplatsen med 7 utomhuskrukor

Artikeln innehåller annonslänkar

Oavsett om du har en altan eller en balkong är en snygg kruka alltid rätt. Vi har listat fem krukor som alla tål att stå utomhus.

En härligt grönskande uteplats står på mångas önskelista. Satsa på en snygg och praktisk utekruka för att dina växter verkligen ska komma till sin rätt. Satsa på samma krukserie i olika storlek, eller varför inte en kruka som skiftar i färg? Perfekt för att lysa upp på partyt!

Här har vi listat sju olika krukor som alla klarar av att stå utomhus. Självklart går de lika bra att ha på balkongen, i växthuset eller inomhus. Det är bara din fantasi som sätter gränserna.

Hög utomhuskruka

Elegant utomhuskruka av återvunnet kompositmaterial som ser ut som sten. Krukan gör sig lika bra inne som ute och finns i flera storlekar. Läs mer och köp här! (Annons)

Stenkruka

Stilren stenkruka som både fungerar för inom- och utomhusbruk. Krukan är gjord av återvunnet stenpulver, plast och träfibrer. Köp gärna denna kruka i flera olika storlekar för ett enhetligt intryck. Läs mer och köp här! (Annons)

Rostfärgad kruka

Rektangulär kruka gjord i kraftig cortenstål som rostar mer och mer efterhand. Krukan är frostsäker och passar därför perfekt att ha ute året om. Läs mer och köp här! (Annons)

Kruka med vattenreservoar

Fin designkruka som är gjord av återvunnen plast. Krukan är frosttålig och är även försedd med en integrerad vattenreservoar. Läs mer och köp här! (Annons)

Designkruka

Lekfull vit kruka av polyresin. Du planterar som vanligt uppifrån i krukan och adderar sedan växter i fack på sidorna. Läs mer och köp här! (Annons)

Rund utekruka

Exklusiv globformad kruka från designmärket AYTM. Krukan är tillverkad av pulverlackerat järn med en bas i mässingsfärgat rostfritt stål. Krukan finns i flera olika färger och storlekar. Läs mer och köp här! (Annons)

Färgskiftande kruka

Den här krukan har en inbyggd LED-belysning som du själv styr med en fjärrkontroll. Välj mellan ett fast sken i en färg eller skiftande färger. Läs mer och köp här! (Annons)


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

MER OM HÄRLIGT HEMMA