Mjuka påslakan i satin – fina köp till sovrummet

Artikeln innehåller annonslänkar

Det behöver inte kosta skjortan att bädda med lyxiga bäddset i satin.
Här listar vi prisvärda alternativ att klicka hem redan i dag!

Att bädda i mjuka påslakan i satin som på hotell gör det lite extra lyxigt att krypa ner om kvällarna. Bomullssatin är slättvävt och känns lent och mjukt mot huden och är skönt att sova i.

Här listar vi mjuka bäddset i satin som uppgraderar sovrummet – utan att du behöver tömma plånboken helt och hållet.

Smalrandiga hotellakan

Klassiska satinpåslakan i ett randigt vävt mönster – precis som på hotell. Påslakansetet kommer från Hemtex finns i flera färger, förutom beige även i klassiskt vitt, rosa, blått och grått. Bäddsetet säljs dessutom på kampanj just nu – läs mer och beställ det här (annons).

Vita satinpåslakan

Krispigt vitt bäddset från Ellos Home med örngott med dekorativ vinge i slätvävd bomullssatin. Påslakansetet finns i fler färger, läs mer och köp här (annons).

Blommigt satinpåslakan

Som en vacker sommaräng är detta bäddset från Hemtex med olika sorters blommor. Påslakansetet som fått namnet Birgitta Flower finns både för enkel och dubbelsäng och känns mjukt och svalt mot huden. Läs mer och köp här (annons).

Hotellpåslakan

Vitt bäddset med påslakan och örngott i mjuk bomullssatin från Jotex med vävda ränder som går ton i ton – precis som på hotell. Bäddsetet har dessutom hål i hörnen för enkel bäddning och finns i fler färger. Säljs just nu till kampanjpris, läs mer och köp här (annons).

Mönstrade påslakan i satin

Vackert blommigt bäddset från Monet Flower i mjuk och len satin, läs mer och köp här hos Hemtex (annons).

Rosa satinpåslakan

Puderrosa påslakan i stentvättad satin från Hemtex med en mjuk och behaglig yta, finns i massor av andra färger. Läs mer och köp här (annons).

Guldorange bäddset

Mjuka påslakan från Staycation i en varm guldorange nyans. Bäddsetet är jacquardvävt och örngottet har en dekorativ vinge. Bäddsetet säljs just nu till kampanjpris och finns i fler färger. Läs mer och köp här (annons).

Beige satinpåslakan

Påslakan i satin med breda vävda ränder i trendigt beige nyans med dekorativ vinge på örngottet, finns i flera olika färger, från Hemtex. Läs mer och köp här (annons).


ANNONS

Veckans deals: Koppar

Publisert:

LÄS VIDARE

OM AFTONBLADET

Tipsa oss: SMS 71 000. Mejl: tipsa@aftonbladet.se
Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Mattias Kling, Aleksandra Wojcik
Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
Redaktionschef: Karin Schmidt
Support: Kontakta kundtjänst
AnvändarvillkorPersonuppgiftspolicyCookiepolicyRapportera fel Nyhetsbrev

OM AFTONBLADET