Kalkonfilé i krämig kokossås
Foto: Thinkstock
Kalkonfilé i krämig kokossås

Kalkonfilé i krämig kokossås

5 (1 röst)

Middagstips

Kalkonfilé i krämig kokossås – kalkonkött är milt i smaken och enkelt att laga till. I den här goda grytan kan du använda filé eller kalkonbröst. Servera med ris, potatis eller nudlar och en god sallad.

Kalkonfilé i krämig kokossås

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • 500 g kalkonfilé, eller kalkonbröst
  • 2 msk olja
  • 0.5 gul lök
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk ingefära, färsk, finhackad
  • 3 msk sweet chilisås, eller mer efter smak
  • 4 dl kokosmjölk
  • 2 msk kycklingfond
  • salt och svartpeppar
  • 1 lime, pressade saften

Gör så här

Av: Nina Kindbro

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK