Oststänger med parmesanost och kryddor
Oststänger med parmesanost och kryddor

Oststänger med parmesanost och kryddor

4,9 (14 röster)

Fira påsk - tips för påskhelgen

Oststänger med parmesanost och kryddor. De här oststängerna kommer att gå åt på ett kick. Krydda med parmesanost, rosmarin och paprikapulver på färdiga smördegsplattor. Enkelt recept av Paolo Roberto.

Bastoncini di pasta sfoglia al parmigiano

Oststänger med parmesanost och kryddor

  • Ingredienser

  • 250 g smördegsplattor, fryst deg tinas
  • 2 dl parmesan, finriven
  • 4 krm paprikapulver
  • 2 msk rosmarin, finmald
  • salt och peppar
  • 1 uppvispat ägg

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Påskbuffé – 11 goda recept till påskbordet av Paolo Roberto

ÄMNEN I ARTIKELN

Fira påsk - tips för påskhelgen

Recept

Italiensk mat

MER OM GODARE

Bjud på Paolos italienska påskbuffé

Fräsch citrusristotto

40 min

Fänkålsgratäng med skinka och mozzarella

30 min

Lammstek med kryddig fyllning

1 h 30 min

Lamm i ugn med potatis, rödlök och ärtor

1 h 15 min

Tupp med tomater, örter och pecorino

2 h

Rissallad med rostade grönsaker

45 min

Rustikt napolitanskt påskbröd

1 h 30 min

Fyllda friterade ägg

30 min

Citronmarinerad lax

40 min

Djävulsägg – recept med rostad lök

30 min

Tre ljuvliga påsktårtor att bjuda på

Skånsk sillatårta med matjesill

15 min

Bjud på champagnekakor

25 min

Laga middag med max fem ingredienser

Tortellini med brysselkål och parmesanost

20 min

Så väljer du rätt snacks till ölen

Broccolisoppa – lättlagad och snabb

20 min

Citronköttbullar i tomatsås

45 min

Pastasås med isterband

20 min

Krämig kantarellsås och spaghetti

30 min

Aubergine – Paolo Robertos goda gratäng

55 min

Lövbiff i tomatsås med parmesanost

30 min

Spenat- och parmesanfylld kyckling

45 min