Oststänger med parmesanost och kryddor
Oststänger med parmesanost och kryddor. De här oststängerna kommer att gå åt på ett kick. Krydda med parmesanost, rosmarin och paprikapulver på färdiga smördegsplattor. Enkelt recept av Paolo Roberto.
Bastoncini di pasta sfoglia al parmigiano
Oststänger med parmesanost och kryddor
Ingredienser
- 250 g smördegsplattor, fryst deg tinas
- 2 dl parmesan, finriven
- 4 krm paprikapulver
- 2 msk rosmarin, finmald
- salt och peppar
- 1 uppvispat ägg
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Bjud på Paolos italienska påskbuffé
Fräsch citrusristotto





40 min
Fänkålsgratäng med skinka och mozzarella





30 min
Lammstek med kryddig fyllning





1 h 30 min
Lamm i ugn med potatis, rödlök och ärtor





1 h 15 min
Tupp med tomater, örter och pecorino





2 h
Rissallad med rostade grönsaker





45 min
Rustikt napolitanskt påskbröd





1 h 30 min
Fyllda friterade ägg





30 min
Citronmarinerad lax





40 min
Djävulsägg – recept med rostad lök





30 min
Tre ljuvliga påsktårtor att bjuda på
Skånsk sillatårta med matjesill
15 min
Bjud på champagnekakor





25 min
Laga middag med max fem ingredienser
Tortellini med brysselkål och parmesanost





20 min
Så väljer du rätt snacks till ölen
Broccolisoppa – lättlagad och snabb





20 min
Citronköttbullar i tomatsås





45 min
Pastasås med isterband





20 min
Krämig kantarellsås och spaghetti





30 min
Aubergine – Paolo Robertos goda gratäng





55 min
Lövbiff i tomatsås med parmesanost





30 min
Spenat- och parmesanfylld kyckling





45 min