Auberginepasta med pangrattato

4,1 (10 röster)

Recept

Auberginepasta med pangrattato – använd knapriga, gyllene brödsmulor i stället för parmesan. Läckert att strössla över pastan och en riktig favorit från Italien. Recept ur Siri Barjes kokbok Vegan på 5 ingredienser.

Recept

Vegetarisk mat

Vegansk mat

Pastarecept

Huvudrätter

Auberginepasta med pangrattato

  • Ingredienser

  • 4 skivor surdegsbröd, gärna dagsgammalt
  • 1 aubergine, stor
  • 1 burk krossade tomater
  • 400 g spaghetti
  • 1 kruka basilika
  • Basvaror

  • 3 msk olivolja
  • 4 vitlöksklyftor
  • salt och svartpeppar

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Laga veganskt med Siri Barje

ÄMNEN I ARTIKELN

MER OM GODARE

Laga veganskt med Siri Barje

Isglass med två olika smaker

20 min

Lax- och räktårta

30 min