Lammracks – så blir de saftiga och goda

Av Godare

(20)

Vad tycker du?

Lammracks – så blir de saftiga och goda

Lammracks - eller lammkotlett som det också heter - är en mör köttbit som går snabbt att tillaga. Här är steg för steg hur du lyckas med riktigt saftiga och perfekta lammracks. Servera med ugnsbakade rotfrukter och vitlökssmör.

Ingredienser

  • 1 kgLammracks
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 rosmarinkvist
  • Olivolja, salt och svartpeppar

Ugnsbakade grönsaker

  • 600 gsmå potatisar
  • 400 grödbetor
  • 400 gpalsternackor
  • 2 mskOlivolja
  • 2 tskSalt

Vitlökssmör

  • 100 gSmör
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 mskBladpersilja, finhackad
  • Salt, efter smak (ca 1 tsk)
Lammracks, saftiga och goda.

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Lammracks – så blir de saftiga och goda

Ämnen