Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella
Svamp med vitlök och krämig mozzarella är verkligen fantastiskt gott tillsammans med ägg och nybakat bröd.
Perfekt som brunch på helgen eller till middag på ett enkelt sätt.
Recept av Maria Zihammou, Vego med 5 ingredienser.
Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella
Ingredienser
- 300 g skogschampinjoner
- 100 g bladspenat
- 4 mozzarella, à 125 g, gärna buffelmozzarella
- 4 ägg
- 1 tsk paprikapulver
Basvaror
- 1 gul lök
- 1 vitlöksklyfta
- 2 msk olivolja
- 1 msk smör
- flingsalt
- svartpeppar
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE

Chatta med Ayla Canpunar
Varm och krämig macka – på nolltid





25 min
Smarriga lökringar med överraskning i
Druvorna att ha koll på hösten 2021
Klang Market – restaurangerna med ”fun dining”
Lyxa till fylld färdigpasta snabbt och lätt
Fredagsmiddag – sju smaskiga rätter
1.2.3.4.5 – vego!
Uppsving för mackan: ”Blir helt ny upplevelse”
Krispigt krämiga jalapeño-poppers





40 min
Här lagas mat åt kungaparet

Därför ska du aldrig riva vitlök
Pasta cacio e pepe





20 min
Läs chatten om helgens godaste mat med Markiz Tainton
Kockens smarta knep för krämigare äggröra
Vegobiffar – fem enkla recept
Torka, rosta och njut!
Duka upp med Ayla Canpunars lyxiga helgfrukost





2 h