Brunch till helgen? Eller en enkel middag. Ugnsbakad svamp med vitlök och krämig mozzarella är fantastiskt gott.
Brunch till helgen? Eller en enkel middag. Ugnsbakad svamp med vitlök och krämig mozzarella är fantastiskt gott.

Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella

3,2 (10 röster)

Recept

Svamp med vitlök och krämig mozzarella är verkligen fantastiskt gott tillsammans med ägg och nybakat bröd.

Perfekt som brunch på helgen eller till middag på ett enkelt sätt.

Recept av Maria Zihammou, Vego med 5 ingredienser.

Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella

  • Ingredienser

  • 300 g skogschampinjoner
  • 100 g bladspenat
  • 4 mozzarella, à 125 g, gärna buffelmozzarella
  • 4 ägg
  • 1 tsk paprikapulver
  • Basvaror

  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk smör
  • flingsalt
  • svartpeppar

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Så enkelt gör du frasiga nudelvåfflor

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Brunch

Vegetarisk mat

MER OM GODARE

Chatta med Ayla Canpunar

Varm och krämig macka – på nolltid

25 min

Smarriga lökringar med överraskning i

Druvorna att ha koll på hösten 2021

Klang Market – restaurangerna med ”fun dining”

Lyxa till fylld färdigpasta snabbt och lätt

Fredagsmiddag – sju smaskiga rätter

1.2.3.4.5 – vego!

Uppsving för mackan: ”Blir helt ny upplevelse”

Krispigt krämiga jalapeño-poppers

40 min

Här lagas mat åt kungaparet

Därför ska du aldrig riva vitlök

Pasta cacio e pepe

20 min

Läs chatten om helgens godaste mat med Markiz Tainton

Kockens smarta knep för krämigare äggröra

Vegobiffar – fem enkla recept

Torka, rosta och njut!

Duka upp med Ayla Canpunars lyxiga helgfrukost

2 h

Vad ska du laga i helgen? Chatta med Markiz

Aylas goda dipp med avokado

Koka ris – så blir det helt perfekt

10 goda pastarecept du kan laga

Så lyckas du med din gryta – Tareq Taylor bäst tips

Läs chatten om vin med sommelier Sarah Lindstrand Mboge