Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella

Av Godare

(11)

Vad tycker du?

Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella

Svamp med vitlök och krämig mozzarella är verkligen fantastiskt gott tillsammans med ägg och nybakat bröd.

Perfekt som brunch på helgen eller till middag på ett enkelt sätt.

Recept av Maria Zihammou, Vego med 5 ingredienser.

Brunch till helgen? Eller en enkel middag. Ugnsbakad svamp med vitlök och krämig mozzarella är fantastiskt gott.

Ingredienser

  • 300 gSkogschampinjoner
  • 100 gBladspenat
  • 4 mozzarella, à 125 g, gärna buffelmozzarella
  • 4 ägg
  • 1 tskpaprikapulver

Basvaror

  • 1 Gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 mskolivolja
  • 1 msksmör
  • Flingsalt
  • svartpeppar

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Ugnsbakad svamp med ägg och mozzarella