Foto: Colourbox

Kantarell- och räkpanna med kummin

3,5 (4 röster)

Middagstips

Kantareller, räkor och kummin är bara så gott tillsammans. Perfekt rätt att använda den nyplockade kantarellen till, och man kan använda överbliven kokt potatis. Ät och njut!

Kantarell- och räkpanna med kummin

  • Ingredienser

  • 1 kg kokt potatis, kall
  • 5 dl kantareller, gärna färska
  • msk margarin, att steka i
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 tsk kumminfrön, hela
  • 400 g skalade räkor
  • tsk salt
  • 1 dl gräslök, finhackad

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

”Vansinnigt gott – på 20 minuter”

ÄMNEN I ARTIKELN

Middagstips

Recept

Svenska recept

Fisk och skaldjur

Huvudrätter

Potatisrecept

MER OM GODARE

Älggryta med kantareller

2 h 30 min

Kantarellpaj med västerbottensost

1 h 30 min

Biryani – kryddig och god kycklingrätt

1 h 10 min