Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker

Av Godare

(6)

Vad tycker du?

Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker

Ett nytt sätt att lyfta abborre, makrill eller gös. Kocken Niklas Ekstedt serverar gärna denna helgrillade fisk med koriander, mynta, skivad grön chili och limeklyftor.

Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker

Ingredienser

  • 2 havsabborre, eller makrill, abborre, gös
  • 10 bladmynta
  • 3 vitlöksklyfta
  • 10 bladkoriander
  • 2 grön chili
  • 3 mskOlivolja
  • 1 mskLimejuice
  • 2 mskSoja
  • 1 knippeharicots verts
  • 4 pak choi

Till servering

  • grön chili
  • Koriander
  • mynta

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Helgrillad havsabborre med gröna grönsaker