Örtbakad fänkål

Av Godare

(3)

Vad tycker du?

Örtbakad fänkål

Örtbakad fänkål – ett perfekt tillbehör för att komplettera den där köttbiten, eller till haloumi. Den kan även serveras som en tapasrätt med lite god olivolja ringlad över.

 Örtbakad fänkål

Ingredienser

  • 600 gfänkål, 4 små
  • 2 mskvinäger
  • 1 Gul lök, hackad
  • 4 morötter
  • 300 gRotselleri
  • 125 gPalsternacka
  • 2 mskSmör
  • 1 tskTorkad timjan
  • 1 tsktorkad oregano
  • Salt och peppar
  • 2 dlGrönsaksbuljong

Till servering

  • 50 gRiven ost

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Örtbakad fänkål