Kikärtspannkakor – gott och enkelt
Kikärtspannkakor blir matigt och härliga. Servera med en fräsch tomatsalsa.
– Kan man verkligen göra pannkakor så enkelt? Javisst! Dessutom blir de fantastiskt goda, säger Jessica Frej.
Recept hur Jessica Frejs kokbok Jessicas vegomiddagar - hur lätt som helst.
Kikärtspannkakor
Ingredienser
- 5 dl kikärtsmjöl
- 5 dl vatten
- 2 msk olja
- 1 tsk salt
Servera med
- lök, skivade färska och soltorkade tomater, vinäger, olja, hackad chili, solroskärnor och salladsblad
Gör så här
LÄS VIDARE
ÄMNEN I ARTIKELN
MER OM GODARE
Majrova med brynt smör





40 min
Sommargryta med milda smaker





25 min
Tortillapizza med champinjoner och ost





15 min
5 goda rätter att laga i ugnen
Stekt fläsk med löksås





20 min
Pumpaplåt med chorizo
40 min
Kyckling med krämiga dragonbönor
30 min
Billig och mättande mat för en tunn plånbok
Laxpudding med smält smör och pepparrot





55 min
Citronlax med purjolök och pressad potatis





30 min
Hallon- och apelsinsviss





15 min
Stekt fläsk med persiljesås





Fiskfärsburgare med rödlök och guacamole





35 min
Fredagsmiddag – sju smaskiga rätter
Kotletter med sambal och grädde





1 h 5 min
Saffranskladdkaka med lingon och grädde





40 min
Vegetarisk gryta – sex smakrika recept
Nachos med ost, avokado och majs





15 min
Varma mackor i tre varianter





20 min
Vegobiffar – fem enkla recept
Kaiserschmarrn – en kejserlig pannkaka





30 min
Bananpannkakor – enkelt och supergott





20 min