Varma kryddkokta päron med "müsli" och vaniljpannacotta

Av Godare

(6)

Vad tycker du?

Varma kryddkokta päron med "müsli" och vaniljpannacotta

Varma kryddkokta päron – tillsätt crunch i form av ”müsli” och den allra lenaste vaniljpannacotta så har du en fulländad dessert.

Varma kryddkokta päron med "müsli" och vaniljpannacotta

Ingredienser

Vaniljpannacotta

  • 2 bladgelatin
  • 2,5 dlgrädde
  • 0,5 dlmjölk
  • 0,5 vaniljstång, riven
  • 0,25 dlSocker

Müsli

  • 2 dlall bran-flingor
  • 2 msksolroskärnor
  • 1 msklinfrön
  • 2 mskHonung
  • 2 tskVatten

Kryddkokta päron

  • 2 dlSocker
  • 4 dlVatten
  • 0,5 vaniljstång
  • 3 stjärnanis
  • 1 kanelstång
  • 2 päron, stora och fasta
  • 0,5 Lime

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Varma kryddkokta päron med "müsli" och vaniljpannacotta