Kanderade apelsin- eller grapefruktskal

Av Godare (Aftonbladet)

(22)

Vad tycker du?

Kanderade apelsin- eller grapefruktskal

Mandariner, apelsiner, citroner och lime vill som så många andra frukter inte ligga och vara vackra i fruktskålen. De gillar att förvaras kallt i kylen, gärna i en plastpåse.
– Eftersom jag flitigt använder alla typer av citrusskal i matlagningen ligger dessa frukter på listan över saker som jag alltid köper ekologiskt, säger kokboksförfattaren Karin Bohlin.

Kanderade apelsin- eller grapefruktskal.

Ingredienser

  • 2 grapefrukter, eller
  • 3 apelsiner
  • 2 dlströsocker

Sockerlag

  • 2 dlströsocker
  • 1 dlVatten

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Kanderade apelsin- eller grapefruktskal

Godare (Aftonbladet)

Godare redaktion träffar matstylister, matkreatörer, kockar, sommelierer och foodies från världens alla hörn. Allt för att hitta de bästa recepten för din fredag, vardag och fest.