Mintchokladkaka
Mintchokladkaka

Mintchokladkaka – härligt seg

3,5 (147 röster)

Bakrecept

En tunn och härligt seg kaka med rejäl mintsmak. Kan gärna bakas dagen före servering och blir bara godare för var dag som går. Recept ur Mia Öhrns bakbok Bästa kladdkakorna.

Mintchokladkaka

  • Ingredienser

  • 100 g smör
  • 100 g mintchokladkakor, t ex after eight
  • 2 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 2 dl vetemjöl
  • 2 msk kakao
  • Glasyr

  • 150 g mintchokladkakor, t ex after eight

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

Choklad- och blåbärstrifle
Chokladmuffins med topping är toppen.

LÄS VIDARE

Choklad- och blåbärstrifle

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Recept

Bakning

Chokladrecept

MER OM GODARE

Choklad- och blåbärstrifle

45 min

Hallonmuffins med vit choklad

30 min

Superenkla kastrullkakan med sommarbär

45 min

Nötkolarutor – himmelskt goda

2 h

Flapjacks – brittiska havrekakor

35 min

Kardemummakaka – himmelskt god

1 h

Chokladterrin – lyxig och lättgjord

15 min

Baka utan ugn med Camilla Hamid

Rabarbermarängpaj – syrligt och sött

1 h

Nutellapaj – gott och enkelt recept

40 min

Radiokaka á la My kitchen stories

20 min

Hallonpaj – med mandel

40 min

Rabarberkaka med mandel

1 h

Enkel, smaskig jordgubbstårta

1 h

Jordgubbstårta med citronfyllning

2 h

Klassisk jordgubbstårta

2 h

Baka Mandelmanns sötebröd

Mandelmanns körsbärspaj med krämig fyllning

1 h 30 min

Mandelmanns lavendelskorpor

45 min

Hasselstörar

2 min

Gräddtårta med citronkräm och likör- och jordgubbslag

1 h 30 min

Johanna Westmans bästa baktips

Hallonkaka – fantastiskt god

45 min

Citronkaka – syrlig, söt och saftig

45 min