Så steker du den perfekta hamburgaren
Så enkelt steker du bästa burgaren – med fin och maximal köttsmak
Hur steker man den perfekta hamburgaren? Kocken Mattias Larsson vet.
– Det du behöver är riktigt fin högrevsfärs. Använd bara den rena fina färsen och några extra goda tillbehör, säger han i klippet.
Hamburgare med brynt lök, gruyere-ost-majonnäs och sallad
Ingredienser
- 600 port högrev, nymalen
- 4 hamburgarbröd
- 4 krispiga sallassblad
- olivolja
- salt och svartpeppar
- gruyere-ost-majonnäs
- 2 äggulor
- 2 msk vitvinsvinäger
- 1 tsk dijonsenap
- 0.5 dl olja, med neutral smak
- 60 g gruyéreost
- brynt lök
- 1.5 gula lökar
- smör
- salt
- strösocker
Hamburgare med brynt lök, gruyere-ost-majonnäs och sallad Söderström, Lena
Hamburgare och texmex
119,00 kr
Läs mer
