Tofubiffar med havsbris

Av Godare

(7)

Vad tycker du?

Tofubiffar med havsbris

Tofubiffar med havsbris – en riktigt somrig rätt med läckra smaker av citron, hav och tång. Servera den med kokt potatis.

Tångkaviar hittar du på samma hylla som rom-kaviar. De är mer eller mindre
identiska i utseende och smak, men den ena är betydligt mer djurvänlig.

Recept ur ”Stora kokboken för små kök” av Erica Zontho.

Tofubiffar med havsbris

Ingredienser

Biffar

  • 500 gTofu, använd ej “extra hård”
  • 3 mskcitron, pressad
  • 1 tskSalt
  • 100 gtångkaviar
  • 1 dlmjölk
  • 1 dlhavregryn

sås

  • 6 msksmörgåsgurka, finhackad
  • 2 dlmajonnäs, vegansk
  • 6 mskDill, hackad