Gnudi i vitlöksbuljong

Av Godare

(13)

Vad tycker du?

Gnudi i vitlöksbuljong

Gnudi är trolleri! Smaksätt och låt ricottabollar ligga i semolina. Vätskan från ricottan smälter semolinamjölet och skapar en hinna runt ricottan och det blir läckra dumplings. Recept ur ”Snacks sallad pasta dessert” av Marion Ringborg och Linn Söderström.

Gnudi i vitlöksbuljong

Ingredienser

Gnudi

  • 500 gRicotta
  • 1 krmmuskot, finriven
  • 100 gparmesan, finriven
  • 2 Citroner, finrivet skal
  • 4 krmSalt
  • 2 kgsemolina

Vitlöksbuljong

  • 1 krukatimjan
  • 5 dlVatten
  • 5 dlVitt vin
  • 2 hela vitlökar, färska
  • 3 krmSalt

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Gnudi i vitlöksbuljong