Kall gurksoppa med dill och pistage
25 min
Förrätter – recept på goda förrätter
Pan bagnat – en klassiker med rötterna i Nice som fått ny smak av koriander, sesamolja och risvinäger. Ett nytt sätt att servera din tonfisksallad. Se till att brödet du använder är färskt och lätt att bryta av.
Ett recept av Lotta Voltaire
Av: Aftonbladet
25 min
1 h 30 min
2 h
1 h 20 min
10 min
20 min
1 h
1 h 30 min
1 h 20 min
20 min
45 min
1 h
2 h
1 h 30 min
40 min
40 min
45 min
15 min
15 min
1 h 25 min
1 h
25 min
1 h 30 min
2 h
1 h 20 min
10 min
20 min
1 h
1 h 30 min
1 h 20 min
20 min
45 min
1 h
2 h
1 h 30 min
40 min
40 min
45 min
15 min
15 min
1 h 25 min
1 h