Rödbetsbiffar med rosmarin.

Foto: Tina Axelsson

Rödbetsbiffar med rosmarin

4,4 (7 röster)

Matsmarta onsdag

Dessa rödbetsbiffar är goda att servera med ugnsrostad potatis, tzatziki och fefferoni. De är också goda som burgare.

Recept ur Karolina Sparrings kokbok ”Veckan före löning” (Norstedts).

Rödbetsbiffar med rosmarin

  • Ingredienser

  • 2 dl kikärter, kokta
  • 3 dl färdigkokt bulgur, alternativt couscous eller quinoa
  • 2 rödbetor, råa, grovrivna
  • 1 dl lagrad ost, grovriven
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk rosmarin, torkad
  • olivolja

Gör så här

Av: 

Aftonbladet

LÄS VIDARE

Sparrings lökpaj

ÄMNEN I ARTIKELN

Matsmarta onsdag

Klimatsmart mat

Vegetarisk mat

Recept

Matsvinn

MER OM GODARE

Så odlar du rosmarin

Rödbetor – allt du behöver veta

Pasta med citron, kapris och grönkål

8 min

Jamie Oliver hakar på vegotrenden