7 smarta picknickfiltar till sommarhänget

Kommersiell text, innehåller annonslänkar

Collage – picknickfiltar
Collage – picknickfiltar

Njut av sommarsäsongen på en skön picknickfilt. Vi har listat praktiska picknickfiltar som du enkelt kan rulla ihop och ta med dig ut.

En picknickfilt är alltid en uppskattad kompis på sommaren. Oavsett om du ska slå dig ner i parken, på stranden eller kanske på din egen gräsmatta.

Lyxig picknickfilt

Picknickfilt från Saga.
Picknickfilt från Saga.

Praktisk och lyxig picknickfilt med vattenavvisande beläggning. Picknickfilten kommer även i en en smart zip-up förvarningsväska så att den blir enkel att rulla ihop och ta med sig. Läs mer och köp på Åhléns här!

Blå picknickfilt

Blårutig picknickfilt från Ferm Living.
Blårutig picknickfilt från Ferm Living.

En stor härlig filt från danska Ferm Living som passar lika pra som picknickfilt som hemma i soffan. Filten har ett mjukt foder och är gjord av en härlig bomulls- och linneblandning. Läs mer och köp hos Nordic Nest här!

Marimekko picknickfilt

Grön picknickfilt från Marimekko.
Grön picknickfilt från Marimekko.

Stilren och praktisk picknickfilt från Marimekko. Picknickfilten är tillverkad av bommullsmaterial som har en fläckavvisande yta. Filten går enkelt att rullas ihop och hålls på plats med en avtagbar läderrem. Läs mer och köp hos Ellos!

City picknick-pläd

Svart City picknick-pläd.
Svart City picknick-pläd.

Snygg och lyxig picknickfilt med en vattenavsisande undersida. Filten har även ett praktiskt fack med dragkedja och går enkelt att rulla ihop för att sedan bäras i handtaget. Filten finns i två olika färger. Läs mer och köp för kampanjpris hos Cervera.

Weekend picknickfilt

Picknickfilt i klassisk flanell.
Picknickfilt i klassisk flanell.

Klassisk weekend picknickfilt i rödrutigt mönster. Filten är gjord av slitstark polyester och har en vattenavvisande undersida. Picknickfilten finns i två olika färger och går även att få i en större modell. Läs mer och köp här!

Picknickfilt i fickformat

Liten picknickfilt i fickformat.
Liten picknickfilt i fickformat.

Liten och nätt picknickfilt som får plats i fickan. Picknickfilten kommer med fyra markfästen och har även gömda fickor där du kan förvara dina värdesaker. Läs mer och köp nedan!

Multifunktionell picknickfilt

Stor multifunktionell picknickfilt.
Stor multifunktionell picknickfilt.

Den här praktiska filten kan användas lite precis som du vill. Du kan ha den som en picknickfilt, en strandfilt, duk, parasoll och till och med som en tältpresenning. Filten är gjord av polyester med en vattentät TPU-beläggning. Den är även kompakt och går enkelt att packa ihop i den medföljande förvaringssäcken. Läs mer och köp nedan!


Publisert:

LÄS VIDARE