Rödbetscarpaccio med getostkräm

Av Godare

(4)

Vad tycker du?

Rödbetscarpaccio med getostkräm

Rödbetscarpaccio med getostkräm – en förrätt som är enkel att förbereda och som med sin djupa röda färg ger en extra romantisk känsla. Serveras tillsammans med krossade valnötter, riven pecorino och röda och gröna blad.

– Man kanske inte vill äta för tung mat på dejten, säger receptkreatören Anna Wendt.

Rödbetscarpaccio med getostkräm, krossade valnötter, riven pecorino och röda och gröna blad.

Ingredienser

  • 4 rödbetor, stora
  • 100 gmjuk getost, t ex chevaux doux
  • 75 gcream cheese
  • 1 tskHonung
  • Salt
  • nymalen svartpeppar
  • 0,5 dlbalsamvinäger
  • 1 mskHonung
  • 0,5 dlvalnötter
  • 0,5 mskolivolja
  • pecorino
  • ruccola, färska örter eller andra vackra blad
  • 2 krmrivet citronskal

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Rödbetscarpaccio med getostkräm