Fattigmacka med potatis och purjo
10 min
Matsmarta onsdag
Här har vi ett riktigt save hack! Istället för att göra vegobolognese på något dyrt substitut kan du göra egen färs av gula ärtor, som ju är supercheap. Så bra!
Recepten är hämtade ur Hanna Olvenmarks ”Portionen under tian – 300 kronorsveckorna” (Ordfront). Receptfoto: Ulrika Pousette.
Tid för blötläggning av ärtorna tillkommer, 12 timmar.
0,2 kg CO2e/port.
Av: Aftonbladet
10 min
30 min
40 min
30 min
1 h 30 min
1 h
50 min
45 min
1 h 15 min
45 min
1 h 15 min
45 min
2 h
1 h 30 min
2 h
3 h
2 h
25 min
10 min
30 min
40 min
30 min
1 h 30 min
1 h
50 min
45 min
1 h 15 min
45 min
1 h 15 min
45 min
2 h
1 h 30 min
2 h
3 h
2 h
25 min