Picklad fänkål – knaprigt och syrligt gott

Av Nina Kindbro

(7)

Vad tycker du?

Picklad fänkål – knaprigt och syrligt gott

Knaprig fänkål med sin lätta anissmak passar fint att pickla. Servera till hamburgare eller tacos eller andra kryddiga rätter. Recept ur Lena Söderströms kokbok Hamburgare och texmex.

Picklad fänkål

Ingredienser

  • 1 stFänkål, stor
  • Salt
  • 3 mskLimesaft
  • 2 stjalapeño
  • 3 mskKoriander färsk

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Picklad fänkål – knaprigt och syrligt gott

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.