Flatbread – fluffigt och gott

Av Godare

(40)

Vad tycker du?

Flatbread – fluffigt och gott

Flatbread – äta som tillbehör till mat, smaksätt med olika örter eller kryddor eller toppa likt en pizza. Yoghurten ger en fluffig härlig känsla till degen så ersätt inte den med något annat. Recept ur ”Brödmat” av Lisa Lemke.

Flatbread är enkelt att variera med olika smaksättningar.

Ingredienser

  • 350 gVetemjöl
  • 5 tskBakpulver
  • 1 tskSalt
  • 3,5 dlNaturell yoghurt

Vitlökssmör

  • 50 gsmör
  • 2 vitlöksklyftor
  • 1 kvistartimjan, salvia, eller rosmarin

Förslag på tillbehör

  • 0,5 gurka
  • 2 Avokado, mogna
  • 1 mskOlivolja
  • 0,5 tskPressad citronsaft
  • Salt
  • 75 gFetaost

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Flatbread – fluffigt och gott

Ämnen