Nygräddat libabröd på hög.
Nygräddat libabröd på hög.

Libabröd – gott och mångsidigt

3,1 (51 röster)

Bakrecept

Libabröd – ett mjukt, stort, flatbread med luftfickor inuti som kan användas till att göra wraps, serverar till maten för att doppa i såser med mera. Recept ur Brödmat av Lisa Lemke.

Tillkommer 1,5 timmes jästid till tillagningstiden.

Libabröd

  • Ingredienser

  • 4.5 dl vetemjöl, fint
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk strösocker
  • 1 msk torrjäst
  • 2.25 dl vatten, varmt
  • olja, med neutral smak

Gör så här

Av: 

Nina Kindbro

LÄS VIDARE

Lisa Lemkes goda brödrecept

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Bakning

Recept

Bröd recept

MER OM GODARE

Lisa Lemkes goda brödrecept

Libapizza med aubergine

30 min

Lefsa – matigt och gott tunnbröd

3 h 30 min

Så gör du helt perfekt kristyr

10 min

Strawberry Mojito Cheesecake

30 min

Flatbread – fluffigt och gott

40 min

Jordnötsrutor – med rice krispies

30 min

Vintrig amaretto och vaniljsockerkaka

1 h

Chokladhus – ett riktigt lyxbygge

1 h

Saffransrulltårta med apelsin­choklad­fyllning

30 min

Pepparkaksmuffins – sockersöta godingar

30 min

Saffranskrans – godast till adventsfikat

2 h

Fyllda lussesemlor – fantastiskt goda

2 h

Servera kladdkakan med julkänsla

Saffranskladdkaka

40 min

Jessica Frej – så fixar du julen utan stress

Kolapaj med lingon

35 min

Saffransfrallor – gula och doftande

1 h 10 min

Vaniljhorn – lättbakade och favoritgoda

2 h

Pepparkaksbollar – friterade ljuvligheter

2 h

Lyxig pannkakstårta med choklad och hallon

1 h

Majsbröd – gott, mjukt och saftigt

30 min

Så gör du söta mumier av brownies

30 min

Kanelkaka med äpplen

1 h 20 min