Libabröd – gott och mångsidigt

Av Nina Kindbro

(58)

Vad tycker du?

Libabröd – gott och mångsidigt

Libabröd – ett mjukt, stort, flatbread med luftfickor inuti som kan användas till att göra wraps, serverar till maten för att doppa i såser med mera. Recept ur Brödmat av Lisa Lemke.

Nygräddat libabröd på hög.

Ingredienser

  • 4,5 dlVetemjöl, fint
  • 1 tskSalt
  • 1 tskströsocker
  • 1 msktorrjäst
  • 2,25 dlVatten, varmt
  • Olja, med neutral smak

Gör så här

Vad tycker du om receptet?

Sätt betyg

Vad tycker du?

Libabröd – gott och mångsidigt

Nina Kindbro

Nina Kindbro är reporter och redaktör på Godare. Hon har arbetat på Aftonbladet sedan 2002 med featureämnen som mat, heminredning, trädgård och hundar. Nina skapar ständigt nya recept och hittar sin matinspiration främst från Italien och Japan. Utbildning: Poppius fackpresskurs, litteraturvetenskap på Stockholms universitet och RMI Berghs tidningsdesign och detaljtypografi. Före sin tid på Aftonbladet drev Nina eget företag inom reklam och formgivning.

Ämnen