Chokladmaränger är gott till fikat.
Chokladmaränger är gott till fikat.

Chokladmaränger – läckert söta och sega

3,5 (50 röster)

Bakrecept

Så gör du hemmagjorda chokladmaränger

Det bästa av två världar – choklad och maräng i ett och samma bakverk.
Det här receptet ger fantastiskt goda och sega maränger.
Supergott till marängsviss eller att äta precis som de är.

Chokladmaränger

  • Ingredienser

  • 3 äggvitor
  • 2 dl socker
  • 100 g mörk choklad, av fin kvalitet

Gör så här

Av: 

Clara Öhrn

LÄS VIDARE

Cake pops

ÄMNEN I ARTIKELN

Bakrecept

Chokladrecept

Recept

Bakning

MER OM GODARE

Hallonkladdkaka med lemon curd och maräng

1 h 30 min

Marängtårta med chokladmousse och färska bär

2 h 10 min

Smulpaj med rabarber och jordgubbar

35 min

Mormor Margits midsommartårta

Annelie Andersson: ”Bakningen ligger i mitt DNA”

Moussetårta av hallon och choklad på brownie

Färskostmoussetårta med jordgubbar

Nutellabollar med krämig gömma

40 min

Trådrullar med arrak- eller punschfyllning

30 min

Babas – bärfyllda kransar

1 h

Catalaner – goda så man vill sjunga

1 h 30 min

Kakdrottningen Birgitta Rasmusson aktuell med ny bakbok

Knapriga och lätt sega chocolate chip-kakor

30 min

Fransk chokladtårta

1 h

Galette med äpplen

1 h 20 min

Kalasgifflar med chokladfyllning

2 h

Dessertpizza med mascarpone och färska bär

15 min

Citronsockerkaka med röda vinbärsglasyr

50 min

Rödavinbärsmuffins med choklad

30 min

Naanbröd – så bakar du de goda bröden

3 h 20 min

Ladda för kanelbullens dag

Apfelstrudel – klassiskt bakverk med äpplen

40 min

Baka med äpplen – fem fantastiska recept

Äppelrospaj – imponera med sötaste pajen

2 h