Solskensbullar – fyllda med vaniljkräm
2 h
Poetiska konditorn My Feldt, känd från TV-programmet Mys bröllop, serverar en nybakad bok, Rullrån och tankebrus, lagom till sommarens soliga dagar fylld med härliga recept på godsaker.
Tankar om livet, döden, kärleken och så klart maten ryms i konditorn My Feldts nya bok Rullrån och tankebrus. Här har hon samlat sina funderingar runt de stora frågorna i livet blandat med mängder av recept. I boken finns allt från tårtor, bullar och småkakor till kola, saft och praliner. Här delar My Feldt med sig av några härliga sommarrecept ur boken.
Bullar som fyller hela hemmet med ljuvliga dofter av vanilj. Perfekt att fylla frysen och tina efter behov så smakar de alltid som nybakade.
Samla sommarens godaste dofter på flaska. Men är inte pioner giftiga? Nej, det är de inte som tur är. Välj doftpioner så att saften verkligen får smak av pionerna.
Enklare att göra än man tror och otroligt gott. I det här receptet kan du byta ut krusbären mot andra bär du har i trädgården eller köper i butiken.
Är du en marmeladmänniska ska du absolut prova det här receptet. Bara ordet maskrosmarmeladmacka får det att vattnas i munnen.
Läckra godisremmar med sötsyrlig smak av havtorn. Kul och i alla fall lite nyttigare att göra sitt alldeles eget lördagsgodis. Prova gärna andra smaksättningar som hallon eller blåbär eller varför inte både och?
My Feldt och nya boken Rullrån och tankebrus, Bonnier fakta.
2 h
20 min
30 min
1 h 20 min
30 min
1 h 20 min
2 h
30 min
2 h
30 min
2 h
1 h 30 min
30 min
5 min
45 min
30 min
30 min
2 h
20 min
30 min
1 h 20 min
30 min
1 h 20 min
2 h
30 min
2 h
30 min
2 h
1 h 30 min
30 min
5 min
45 min
30 min
30 min