Biff Rydberg med senapskräm
Foto: Thinkstock
Biff Rydberg med senapskräm

Biff Rydberg med senapskräm

3,9 (45 röster)

Biff Rydberg med senapskräm – husmanskost när den är som bäst. Krispig, stekt potatis, möra, goda köttbitar och en krämig senapssås till eller så serverar du med en äggula och en klick senap.

Tips! För att hålla allt varmt kan du ställa en form i ugnen i cirka 75 graders värme och lägga dit det du har stekt i väntan på att allt ska bli klart.

Biff Rydberg med senapskräm

arrow downarrow up
  • Ingredienser

  • Senapskräm

  • 2 msk senapspulver
  • 2.5 dl vispgrädde
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk dijonsenap
  • 2 msk pepparrot, färskriven
  • 0.5 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar, malen
  • Biff Rydberg

  • 8 potatisar , stora
  • 600 g ryggbiff, eller oxfilé
  • 3 lökar, gula
  • 0.5 kruka persilja
  • 5 msk smör
  • 3 msk olja
  • salt och vitpeppar

Gör så här

Av: Nina Kindbro

Laddar ...

LÄS VIDARE

MER OM MAT & DRYCK