Bartendern Josefines negroni sbagliato
Negroni sbagliato är en riktigt festlig, lätt och fräsch drink som passar utmärkt som aperitif innan maten.
– Förutom champagne så har man i söt vermouth och röd bitter. Garnera med en apelsinskiva och så är det klart! säger den prisvinnande bartendern Josefine Thorén.
Ingredienser
- 30 mlRöd bitter, Campari eller galliano l’aperitivo
- 30 mlvermouth, söt
- champagne
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mer på Godare
GUIDER
Här köps mest lösviktsgodis i Sverige
GUIDER
Upplev choklad på nya nivåer – sju resemål
ARTIKLAR
Kakao dyrare än koppar
Klassisk tigerkaka
Oreo-tårta med jordnötskräm
Brownie med mjölkchoklad
ARTIKLAR
”Drömmen är att öppna hotell i Italien”
Beer can chicken
Texas red chili på grillen
Grilled cheese sandwich