Bartendern Josefines negroni sbagliato
Negroni sbagliato är en riktigt festlig, lätt och fräsch drink som passar utmärkt som aperitif innan maten.
– Förutom champagne så har man i söt vermouth och röd bitter. Garnera med en apelsinskiva och så är det klart! säger den prisvinnande bartendern Josefine Thorén.
Ingredienser
- 30 mlRöd bitter, Campari eller galliano l’aperitivo
- 30 mlvermouth, söt
- champagne
Gör så här
Vad tycker du om receptet?
Mer på Godare
DRYCKER
Michelinkrögaren satsar på eget vin
VIN
Så smakar de mest udda vinerna
GUIDER
Snittar och plock – så fixar du tilltugget på bästa sätt
Västerbottensröra med chips
Laxstubbe med Västerbottensost
Mini-langos
Avokadosnurra
ARTIKLAR
”Jag provlagar aldrig mina recept”
Aubergine med hummus och granatäpple
Kryddig morotssallad