Trerättersmeny för familjen

Av: 

Jon Hansson

Recept

Här är en läcker trerättersmeny för hela familjen som du kan laga på bara en timme.

  1. Börja med att skära upp ananasen. Du behöver den både till förrätten och desserten.
  2. Fixa desserten så att du bara ­behöver värma på den och lägga dit glass eller vispgrädde när det är dags att äta den.
  3. Förrättssalladen kan göras helt klar och läggas upp på tallrikar eller i en skål.
  4. Gör fisken sist så behöver du inte hålla den och riset varma så länge. Hinner den svalna så värm med i mikron, typ 1 minut.

Förrätt

Sallad på glasnudlar, havsmix, salladslök, sockerärter och chili.
Sallad på glasnudlar, havsmix, salladslök, sockerärter och chili.
  • Sallad på glasnudlar, havsmix, salladslök, sockerärter och chili. Salladen mår bara bra av att få gona sig en stund i dressingen innan det är dags att äta.

Huvudrätt

Hokifilé i kokosmjölk.
  • Hokifilé i kokosmjölk. Fisken lagar du sist så du inte behöver hålla den varma så länge. Hinner den svalna så värm med en snabbis i mikron, typ 1 minut.

Efterrätt

Ananas libre.
  • Ananas libre. Efterrätten gör du först. Du bara ­behöver värma på den och lägga på glassen när det är dags att servera.
Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Recept

Förrätt

Huvudrätter

Efterrätt

MER OM GODARE

Trerättersmeny för vänskapen

Thailändskt hemma – med rätta touchen!

Bjud vänner och familj på bästa medelhavsbuffén

Koka ris – så blir det helt perfekt

Trerättersmeny för kärleken

Låt kärleken kännas i magen!

Jo – visst kan du gå på fest

Compact cooking

Bjud på nostalgisk 1970-talsmeny

Klimatsmarta recept

Färsig mat från hela världen

Här finns världens godaste mat

Är du torsk på lax?

Testa att lyxgrilla!

Exotiskt från heta Hanoi

Härliga choklad!

Fem klassiska sallader

Sex goda soppor

Släpp fram barnen vid grillen!

Förnya vardagen

Vegansk snabbmat – enkelt och jättegott

Tv-kockens tips: ”Ett favoritrecept”

Sillcheesecake, grillad lax, rödspätterullader, räkcocktail och efterrätt

Mys med plockmat!