
Skattberg, Frida
Julbak deluxe
249,00 kr
Läs mer
Saffran och hallon är en himmelskt god smakkombination, särskilt i en kladdkaka med frosting.
– Hemligheten bakom en perfekt kladdkaka är att ta ut den när kanten är fast och mitten vobblar när du skakar på formen, säger Frida Skattberg. Sedan låter du den stå i kylskåpet i minst 3 timmar, gärna över natten. Då blir den alldeles perfekt.
Recept ur Frida Skattbergs bok ”Julbak de luxe”.
1 portion i receptet blir en tårta med cirka 10 bitar. Tid tillkommer för kakan att svalna helt i kylen.
Skattberg, Frida
Julbak deluxe
249,00 kr
Läs mer
45 min
20 min
40 min
1 h
1 h 10 min
1 h
45 min
50 min
30 min
30 min
45 min
1 h 20 min
1 h
1 h
40 min
45 min
1 h 30 min
Kommersiell text, innehåller annonslänkar
35 min